پسرم 5 سال و دو ماهش هست دندانهاش لق شدن و دندونای اصلیش دارن در میان چند وقته دندان قروچه میکنه نمیدونم به خاطر دندوناشه یا ترسی اضطرابی مشکلی داره باید چیکار کنم و پیش چه دکتری ببرمش؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

در مورد دندان قروچه كودك بايد علل مختلفي بررسي شود،اولین قدم این است که کودک را از نظر انگل های احتمالی بررسی کرد. بچه هایی که انگل دارند شب ها دندان قروچه شدیدی دارند که با برطرف شدن انگل، دندان قروچه هم از بین می رود.برای این منظور آزمایش مدفوع انجام می دهیم.

همچنين بايد از نظر مشكلات دهان و دندان هم بررسي كنيد؛بچه هایی که دندان عفونی دارند، یا دندان های پر شده که اضافات آن به خوبی گرفته نشده است و یا به هر علتی احساس ناراحتی در دهان دارد به صورت ناخودآگاه با فشار دادن سعی در برطرف کردن آن دارند که باعث ایجاد دندان قروچه می شود.

و درصورتيكه در دومورد بالا مسئله اي وجود نداشت به روانشناس كودك مراجعه فرماييد تا نگراني و تنش هاي كودك را بررسي نمايد و به كاهش اضطراب او كمك كند.