سلام من نوزاد پسر سه ماهه دارم و الان دو هفته ای هست که خوب شیر نمیخوره البته شیرخشکی هست موقع شیردادن گریه میکنه و شیشه نمیگیره اوایل با ترفند سشوار و هواس پرت کردن بهش شیر میدادیم الان اینقدر گریه میکنه تا نخوره وقتی هم میخوره یا بالا میاره یا بعد دو ساعت هنوز بالا میترسه خیلی هم بیقرار شده و گریه میکنه حتی شیرش رو هم عوض کردیم وای باز نخورده اولش پره نان میخورد وزنش که اومد بالا دیگه پره ندادیم ببلاک خوشش نیومد نانا ال ۱۱۰ هم شکمش سفت میشد اذیت میشد،گیگوز نخورد ،نان اچ ا هم بالا میاره..موندم چیکار کنم..اولش بیقرار نبود الان دو هفته است بیقرار شده و به شدت گریه میکنه روزی چهار پنج وعده به زور ۸۰ یا ۷۰ سیسی میخوره. تو رو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل پرستار
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

به پزشک مراجعه کنید. ممکنه عفونت جزیی فرزندتون رو درگیر کرده باشه که نیاز به درمان دارد