دیسک گردن و کمر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 21 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ،خسته نباشید

من سی و دو سالمه بشدت گردن درد  و کمر درد دارم، ام ار ای کمر دادم فهمیدم دیسک دارم و تنگی نخاع و گردنمم دیسک داره ک بیشتر از کمرم اذیت میکنه ،

حالا تو خونه از روی یه فیلم اموزشی برای درمان دیسک کمر و گردن ورزش میکنم ورزش های مخصوص دیسک خواستم ببینم ایراد نداره چون از کلیپی که ورزش میکنم خود فرد دچار دیسک گردن و کمر بود با این ورزشه خوب شده، خواستم ببین ایراد نداره من مشابه ورزش های اون فرد انجام میدم، یعنی هر کسی با درد خاص خودش ورزش خاصی داره یا نه نوع ورزش برای بیماران دیسک عمومی هست؟

ممنون از لطفتتون 😍

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
یک سری تمرینات عمومی برای کمر درد و گردن درد چندین سال پیش انتشار شد و هنوزم از این موارد استفاده می شود اما با توجه به مطالعات جدید استفاده از تمرینات یکسان و طبقه بندی همه کمردرد ها در یک گروه و نسخه پیچی برای همه اشتباه هست و حتما از یک متخصص حرکات اصلاحی و فیزیوتراپی کمک بگیرید.

تجربه شما

ممنون از پاسخگوییتون