سل فری یا آمنیوسنتز، کدوم بهتره؟

با سلام در بارداری سال گذشته ام در غربالگری دوم ریسک تریزومی ۱۸ یک به دو بود (عدد ان تی ۱/۵ بود)قبل از انجام آمنیوسنتز قلب جنین ایستاد و با دارو سقط کردم جنینم بررسی نشد.در بارداری بعدی میتونم به جواب سل فری اعتماد کنم؟چون به خاطر سنم از ریسک سقط در آمنیوسنتز میترسم چون ممکنه آخرین بارداریم باشه. ۳۷ ساله هستم با همسرم فامیل نیستیم و یک دختر۶ ساله سالم دارم.سل فری با ترکیب چه آزمایشهایی قابل اعتماده و یا به تنهایی قابل اعتماده؟توصیه شما چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام سل غری روش غربالگری با درصد دقت بالاس ولی در صورت مثبت بودن یا سایر فاکتورها امنیوسنتز روش تشخیصی دقیق میباشد