سلام پسرم ۲ سال و ۳ ماهشه

ازموقع راه رفتنش مچ پاش به طورخفیف به داخل بودپیگیری کردم عکس از لگن گرفتن وگفتن هیچ مشکلی نداره یک سال بعد دوباره بردم دکتر و گفتن مشکلش مادرزادیه وخیلی کم  چرخش لگن داره و تنها راهش اینه که نزارید به حالت W بشینه و یک سال بعد مجددا برای معاینه بیارین.

به نظر شما من چیکارکنم که خوب بشه

چرا بار اول که عکس گرفتم دکترگفتن لگنش مشکل نداره ولی الان میگن چرخش لگن داره

ازاول ۱۰ ماهگی که راه افتاد همینطوری بود تا الان

بعضی موقع هاموقع ایستادن راست میزاره پاشو

اطلاعات تکمیلی

سن 2 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض ادب خدمت شما والد گرامی
گاهی در پروسه درمان مسائلی هست که نیازی به درمان نداره یا شدت مشکل به حدی نیست که نیاز به مداخله باشه. در ویزیت اول مسئله همین بوده که پزشک درمانی رو پیشنهاد نکرده ولی بعدا چرخش خفیف لگن دیده شده.
توصیه می‌کنم فرزندتون توسط یک کاردرمانگر کودکان ویزیت بشه تا یکسری تمرینات هست بهتون اموزش بدن در منزل یا کلینیک اونهارو پیگیری کنید و فرزندتون تحت نظر باشه.
اگر همکاری خوبی در کلینیک و منزل داشته باشید با تقویت عضلات این مسئله مدیریت میشه