سلام موعد پریودیم۳۰ بود دوم تا هفتم قاعدگیم قرص لتروزول خوردم و بعد از پاکی هم که روز هشتم میشد شب ها بعد از شام یه دونه قرص متفورمین میخوردم الان که ۴ هست پریود نشدم ماه قبل هم دوفاستون خوردم دو روز زودتر پریود شدم دو سه روزه سرگیجه میگیرم و چشام سیاهی میره نمیدونم از عوارض متفورمینه یا علائم بارداریه. چندروز پیش هم دو دفعه ای شدید زیر شکمم درد میومد سینه هامم درد میکنه چون علائم قاعدگیمم هست نمیدونم باردارم یا قبل قاعدگیمه. میترسم باز بی بی منفی شه الان یک سال و نه ماهه که منتظرم قبلا سه دوره کلومین خوردم و امپول هم زدم جواب نگرفتم لتروزول اولین دورمه...لتروزول و متفورمین تاخیری میاره؟میشه راهنماییم کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم صبر کن تا موعد پریودت اگر عقب افتاد آزمایش بارداری بده