دیابت نوع ۱ و انسولین

سلام من مدت ۲۳ سال هست که دیابت نوع ۱ دارم و انسولین مصرف میکنم. الان چند هفته هست که به صورت خیلی جدی تر دارم قند خونم رو کنترل میکنم چون قصد باردار شدن دارم اما با مشکل مواجه شدم.

قند ۲ساعته بعد از وعده غذایی که میشه ساعت ۴عصر ، خوبه بین ۱۰۰تا۱۲۰هستش اما ۲ساعت بعدش یعنی ساعت ۶عصر که می گیرم بالای ۱۸۰ شده حتی به ۳۰۰ هم میرسه،با اینکه حتی توی این ۲ساعت چیزی نخوردم

علتش چی هست؟ممنون میشم راهنماییم کنید که چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام وقتتون بخیر
بالا بودن قند عصرمیتونه چند تا دلیل اول داشته باشه
1) غذای چرب خورده باشید
2) میان وعده حجیم بخورید.
3) میان وعده نخورید و ازگرسنگی کبدتون قند ذخیره آزاد کنه.
4)زور انسولین پایتون در اون زمان تموم بشه.
شما میتونید برای دیابتتون آموزش ببینید تا بتونید بهتر قندتون رو کنترل کنید.