حرف نزدن و یاد نگرفتن بچه 19 ماهه

پسرم 19 ماهشه

از لحاظ حرکتی خوب بوده و تکاملش کامل بوده

و از نظر عملی هم هر کاری میکنیم خیلی زود یادمیگیره و اون حرکت رو انجام میده  اما هیچ کلمه ای نمیگه

مثلا به شوهرم گاهی میگه ماما و گاهی بابا و گاهی دد

صبح که از خواب پامیشه منو بابا صدا میزنه بعد که چند بار میگم ماما میگه ماما

به مادرم هم بابا میگه

میگم بابا کو نمیدونع مگه با دست باباش رو نشان بدم بگم برو پیش بابا بره وگرنه بدون اشاره من بدون واکنش میمونه

مثلا مادرم رو ببینه غریبگی نمیکنه اما میگم عزیز کو هیچ واکنشی نداره

به همه چی میگه نی نی مثلا واسش فیگور حیوانات خریدم چند روزه سه تا حیوان رو تمرین میکنم  تا صدا و شکل رو یاد بگیره و واسش صدای حیوانات رو درمیارم و اسمشان رو به همراه صداشون بهش میگم و بعد که میپرسم  هاپو چیکار میکنه نمیدونه و واکنشی نداره و فقط نگاهم میکنه

و یا خود سگ رو نشون میدم میگم این چیکار میکنه نمیدونه

کتاب آموزشی حیوانات دارم واسه زیر دوسال میشینه گوش میده علاقه داره و تمرکز و نگاه میکنه  اما یاد نمیگیره به همه حیوانات میگه نی نی و خواهر 4 ماهه داره به اونم میگه نی نی

الان دوماهه اعضای صورت رو بهش میگم اما باز نمیدونه

با اسباب بازی بازی میکنه و یا میبرم جایی بازی میکنه اما آموزش رو نمیفهمه گاهی میکم شاید آموزش و نحوه  گفتن و ... من مشکل داره واقعا خیلی سردرگم و نگرانم

خواهش میکنم جوابم رو بدید نمیخام وقت رو از دست بدم و میخام اگر مشکلی هست درمان کنم

اینم بگم  وقتی  پسرم 6 ماهه بود من ناخاسته  باردار شدم و از اون موقع به بعد نتونستم باهاش ارتباط خوب و یا آموزش و ..  داشته باشم و اکثرا تو محیط گریه و ناراحتی من و مشکلات بارداری من بوده و خیلی دعوا و کتک کاری شوهرم رو دیده و ترسیده

 بخاطر شرایط سخت بارداریم و بعد زایمانم و الان دخترم که 4 ماهشه وبخاطر  بیقراری و رفلاکسی بودنش بیشتر وقت من واسه دخترم میگذره بخاطر همین  تا  دوماه پیش هیچ آموزشی واسش نداشتم و تازه دوماهه شروع کردم و فهمیدم نسبت به هم سن و سالاش تو یادگیری و شناخت  فرق داره البته شرایطم  باعث شده نتونستم  بیرون ببرمش و  اصلا جایی نبردمش و کلا  خونه بوده و خیلی کم وارد جمع شده اما میریم جمع یکم که میگذره میتونه ارتباط بگیره

ببخشید طولانی شد فقط توروخدا جواب بدید

شهر ما مشاوره و کار درمانی اینا نیست اگه بدونم مشکل داره همه کار واسه درمانش میکنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام وقتتون به خیر
البته من گفتاردرمانم مادر عزیز و کاملا نگرانی شما رو درک میکنم

خب شما فرمودید حرکتش خوب بوده اما خوب خیلی مبهمه، من نیاز دارم بدونم چه ماهی حدودا نشسته و راه افتاده و اینک ایا تو سن ۶ ماه تا ۱۰ ماهگی صداسازی داشته ؟ مثل ب ب ب ن ن ن
چیزی ک فرمودید اینه ک الان تازه تو ۱۹ ماهگی صدا سازی داره و درکش از محیط وابسته به بافته و شمل باید راهنمایی کنید تا متوجه بشه
خب همین ک از الان شروع کردید خوبه منتها یه بچه یه کلمه رو باید خیلی زیاددد بشنوه تا یاد بگیره و حتما ب این روند ادامه بدید مثل صدای حیوانات و ببرید واقعی تو باغ وحش حیوون رو هم ببینه صداهاشو بگید ولی هی سوال نپرسید هاپو چی میگ جوجو چی میگه فقط اطلاعات بدید سوال نکنید بزارید خودش هر وقت خواست تکرار کنه.
شاید کودکتون قدری تاخیر داره و خب شمام شرایطتون خوب نبوده ولی الان میتونید جبران کنید.
نوع بازیهاش رو هم برا من ذکر کنید
ادای شمارو درمیاره یا دوست داره با توپ و ماشین بازی کنه.
وقتی چیزی میخواد اشاره میکنه یا دستتون رو میگیره میبره پیش اون چیز یا ی مدل دیگ؟