با سلام..خواستم ببینم هواگیری آمپول سینال اف لازمه..

آخه تو بروشورش نوشته در اولین تزریق روی درجه 2 گذاشته و .. ولی تو مطب فقط گفتن درجه رو 48 بزار و تزریق کن.. چون آمپولش گرونه نگرانم.. میخوام خودم تزریق کنم چون دکترم گفته بین ساعت 7 تا 8 صبح تزریق کن اون ساعتم امکان رفتن به تزریقاتی رو ندارم..

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام طبق دستور پزشكتان عمل كنيد هرقلم دارو حاوي٤٥٠ تا٩٠٠ واحد است كه هرپزشك براساس شرايط بيمار نحوه تزريق خودش رادارد ولي زير جلي يا دور ناف بزنيد،، ازاينستاي من ديدن فرماييد