وزن کم و برنامه غذایی مناسب

سلام وقتتون بخیر.

پسر من ۶ ماهه هستش. وزنش ۶ و نیم.

حساسیت به پروتیین گاوی هم داره. رژیم لبنیات.

شیر خودمو میخوره اصلا شیشه و شیر خشک نخورد.

ولی از وقتی به غذا افتاده شیر خشک آپتامیل پپتی یهش میده.که به خاطر مزه بدش با پوره ها ترکیب میکنم شربت نئوزینک هم میدم بهش.

برنامه غذایی مفید رو دراختیارم بذارین من تعریق سویق رو شنیدم ولی از چه نوعی باید بدم نمیدونم.

لطفا بیشتر راهنماییم کنید؟  ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

بایستی سعی کنید علاوه بر شیر از محصولات شیر همچون  ماست ، دوغ ، پنیر خامه ، کره ، بستنی و نیز سایر محصولات غذایی که در آنها از شیر خشک و یا پودر آب پنیر استفاده شده نیز خودداری کنید. جهت تنظیم برنامه غذایی به متخصص تغذیه مراجعه کنید