دیابت در بارداری دوقلو

سلام وقت بخیر هفته ۳۰ بارداری و دوقلو باردارم بخاطر باز شدن یک سانتی دهانه رحم و انقباضات نامنظمم دکتر بهم هفته ای دوبار امپول پرولوتون داده و شیاف دوفاستون و ایزوکسوپرین.اما الان قندم بالا رفته و FBS 98بود BS دو ساعت بعد از صبحانه رژیمی ۱۸۰ بود و تو ادرارم کتون یک پلاست و قند دو پلاست بود . و دکترم فقط قرص آکاربوز داد و در عرض یک هفته سه کیلو هم وزنم کم شده،الان باید چکار کنم خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام وقتتون بخیر
بهتون تبریک میگم به خاطر دوقلوهاتون و اینکه درکتون میکنم توی شرایطی قرار گرفتید که استرس زیادی دارید .باید بگم متاسفانه این داروهایی که گفتید رو من نمیشناسم و اعداد قندتون هم قند ناشتا نشانه دیابت هست ولی دوساعته دقیقا مرز هست در هرصورت دکتر براتون تشخیص دارو دادن و اما اینکه 3کیلو وزن در هفته 30 کم کردید بهتره که حتما هرچه سریعتر به پزشک زنانتون مراجعه کنید و در مورد اعداد قندتون هم بهتره حتما به پزشک غدد مراجعه کنید تا بتونن بهتون کمک کنند.