سلام میخواستم کمکی کنید چطور میتونم بیشتر درسام و حفظ کنم و فکرم و جمع کنم و بخصوص ریاضی که تک میگیرم .ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 13 جنسیت زن شغل دانش اموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. بهترین روش درس خواندن این است که به تدریج و مرتب درس بخوانید. از روز قبل که معلم می خواهد درس بدهد آن مبحث را بخوانید و تا چند روز هر روز آن مطلب را یک نگاه بندازید و توضیحات معلم را در ذهنتان مرور کنید. بطور معجزه آسایی مطلب تو ذهنتان می رود و دیگر بیرون نمی آید و وقت  اضافی هم می آوردید. برای تسلط در ریاضی نیاز به حل تمرین فراوان دارید ازآسان به خیلی سخت. نمونه سوالات را از آسان به سخت بگیرید و حل کنید.  در ضمن باید مفهوم درس را خوانده باشید. مثلا وقتی مبحث درس مساحت مثلث هست باید حتما عمقی درک کرده باشید که چرا قاعده را ضرب در ارتفاع تقسیم بر دو می کنند.

تجربه شما

و راجع به درس خوندن که چطوری میتونی درس هات رو خوب یاد بگیرید

تنها تکرار تکرار و تکرات اولین رمز موفقیت و برای درس هایی که احتیاج به حل مسیله داری مثل ریاضی فقط تمرین کن....

روش خاصی وجود نداره و تو باید روش درس خوندنت رو به تدریج پیدا کنی....

و یا به سایت قلم چی برو و روش های درس خوندن رو یادبگیر...

ولی منم چندتا روش که به ذهنم میرسه رو واست مینوسم...

واسه همه درسهات سعی کن پیش خوانی داشته باشی

یعنی قبل از اینکه معلمت درس

بده اون درس رو پیش پیش بخونی

پیش خوانی یعنی اینکه یک دور سریع و بدون اینکه درس رو حفظ کنی و درحدی که فقط بفهمی درس راجبه چیه و معلمت میخواد راجبه چه چیزی درس بده...

بعد یک کاغذ بذار جلوت وقتی معلم تدریس میکنه سوال هایی که واست پیش میاد موقع درس دادن معلمت بنویس تو اون کاغذه...

اصلا دیگه سعی نکن به سوال هات موقع تدریس فکرکنی ممکنه معلم جلوتر بره اون سوال هات بر طرف بشه اگر هم که نشد بعد ازاینکه تدریس معلمت تموم شد سوال هایی که واست پیش اومده رو از معلمت بپرس....

بعد که رفتی خونه

خواستی درس بخونی

این نکته رو همیشه حواست باشه

هیچوقت تو یک مطلب گیر نکن...

مثلا یک دور که داری درس رو میخونی . جاهایی رو که نمیفهمی کنارش علامت سوال بذار و رد شد انقدر گیر نکن رو اون مطلب

بعد که یک دور درس رو زدی برگرد از اول درس رو بخون فقط جاهایی که علامت سوال گذاشتی رو بخون اگه یادش گرفتی که هیچ یک دور دیگه از اول درس روبخون

اگه متوجه نشدی

چندین بار بخونش

یا واسه ی خودت چندین بار بنویسش

بعد اگه متوجه نشدی باز

از پدر یا مادرت برادر یا خواهر بزرگ ترت بپری

واگه اونها هم بلد نبودن از دوستای مدرسه یا سال بالایی ها و درآخر ازمعلمت بپرس....

و بعد ازاینکه متوجه شدی یک دور دیگه کتاب رو بخون...

ریاضی هم فقط تکرار تکرار تکرار

انقدر مسایل و تمرین های کتاب یا جزوه ی معلمت رو بخون و سوال هاش رو چندین بار واسه خودت بنویس تا حفظشون بشی و بدون معلم شما فقط از کتاب و جزوه ی خودش سوال طراحی میکنه و فقط میتونه اعداد رو تغییر بده و یا درنهایت سوال رو یکم سرو ته کنه...وگرنه سوال همون سوال تو کتاب وجزوست

یه روش دیگه هم که الان یادم اومد

بهترین راه تقلبه

اشتباه متوجه نشو

منظورم از تقلب اینکه

وقتی داری سوال های کتاب رو حل میکنی...

جزوه یا درسنامه ی کتابت که درس رو توضیح داده رو بذار جلوت و نگاه کن و سوالات رو حل کن....

و درآخرم برای اینکه ببینی سوالات رو درست حل کردی به پاسخنامه ی کتاب کار و یا منشور دانش نگاه کن...

و به هیچ وجه استفاده ی دیگه ای از منشور دانش نکن...

(((منشور دانش همون کتابهایی هستن که جواب تمامی مسایل و سوالات کتاب درسی رو نوشته اون منظورم عه)))

پایان

تجربه های یک پشت کنکوری سابق

سلام عزیز دلم

من مشاور نیستم ولی دوستدارم تجربیاتمو در اختیارت بذارم

واسه اینکه ذهنت رو جمع و جور کنی اول باید ببینی چی باعث حواس پرتی ات میشه

و عامل های مزاحم رو حذف کنی

اگه بخاطر صداهای مزاحم حواست پرت میشه

سعی کن از گوش گیر صدا استفاده کنی که تو داروخانه ها و یا تو تجهیزات پزشکی میفروشن استفاده کنی

ویا میتونی به صورت اینترنتی از دیجی کالا بخری ...

قیمتی هم نداره...

من خودم وقتی صدا بیش از حد باشه از گوشکیر استفاده میکنم وهمچنین هدفون بی سیم هم میذارم و آهنگ مطالعه که تو گوگل پلی هست رو پلی میکنم

اگر مشکلت صدا نیست و افکار مزاحمه... میتونی اونهارو تویک برگه واسه خودت بنویسی و به خودت قول بدی بعد ار تموم شدن درست به اونها فکر کنی

اگه دوستات یا جنس مخالف باعث میشه که افکار مزاحم سمتت بیاد. سعی کن ازشون دوری کنی مثلا واسه اینکه از دوستای ناجورت دور بشی سمته دوستای خوب و درس خون برو واگه جنس مخالفه سعی کن هرجوری که میتونی نبینیش و به نماز و خدا پناه ببری...

و درنهایت اگه اینهاهم جواب نداد سعی کن اول باصدای خیلی بلند که صداتو بشنوی درس بخونی بعد کم کم حواست پرت درس خوندنت ومطلب درسیت میشه....