حاملگی با مصرف قرص

سلام

من برای تنظیم پریودیم قرص دیان استفاده میکنم ولی در دو هفته مانده به پریودیم رابطه داشتم و پارتنرم ۳بار آب منی را داخل ریخت من تقریبا ۱۳ ساعت بعد قرص اورژانسی دو عددی  با دوز هرکدوم ۰۷۵خوردم و فرداش هم دوتای دیگه خوردم با همان دوز و از پس فرداش باز قرص دیان را ادامه دادم و پس از اتمام قرص ۴روز بعد پریود شدم میخوام بدونم آیا من حامله هستم یا امکانش هست حامله باشم ممنون میشم پاسخ بدهید🌹

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیز من شما وقتی قرص جلوگیری رو مرتب و در ساعت مشخصی مصرف میکنید دیگه نیازی به مصرف قرص اورژانسی نیست!
دیان نوعی قرص ترکیبی جلوگیری از بارداری هست
خیر باردار نیستید
در ضمن جهت اطلاع اینرو بدونید که قرص اورژانسی ۰/۷۵ میلی گرمی یا باید دو تا همزمان باهم مصرف بشه یا یک قرص ۰/۷۵ بعد از نزدیکی و ۱۲ساعت بعدش یک قرص ۰/۷۵ دیگر و تمام!