پدرم شکاک شده چیکار کنیم؟

سلام. پدرم ۴۹ سالش هست شکاک شده با اینکه مامانم چادری هست و نماز میخونه و خیلی جلوی نامحرم پوشیده هست ، مثلا رفته برای خونه دوربین خریده قبلا انقدر شکاک نبود الان خیلی بدتر شده  وقتی هم بهش میگیم بیا بریم پیش مشاور میگه مگه من دیوانه هستم بهش گفتیم پس برای چی دوربین خریدی گفت برای ماشین که میزارم جلوی در،اول دوربین رو تو خونه نصب کرده بود دید ما ناراحت شدیم دوربین رو برداشت وقتی باهاش حرف میزنیم از کار خودش پشیمون میشه تو رو خدا راهنمایی کنید چیکار کنیم ببریم روانپزشک یا روانشناس؟درمان داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۹ جنسیت مرد شغل راننده پخش مواد غذایی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
بله حتما درمان داره باید بررسی بشه که چرا شک بوجود اومده و کمک برای حل مسئله .روانشناس در مرحله اول میتونن ارزیابی کننده باشه و حتی درمانگر .