دستشویی رفتن کودک 2 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و وقت بخیر

دختر من دو سال و سه ماهه است و من از 9 ماهگی در منزل پوشکش نمیکردم و سرپا میگرفتمش. چون پوستش بسیار حساس بود و با وجود استفاده از پمادهای سوختگی حتی خارجی باز هم قرمز میشد. از 6 ماه پیش بیرون هم که میرویم پوشک نمیشود. دستشویی بزرگش را حتما میگوید ولی در مورد دستشویی کوچک من باید در بیشتر مواقع حواسم باشد و دستشویی ببرمش. بعضی وقتها میگوید ولی گاهی که سرگرم بازی است فراموش میکند. چون میخواهم بعد از عید به مهد کودک بفرستمش از این بابت نگرانم لطفا راهنمایی بفرمایید؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
از آنجايي كه فرزند شما از ابتدا اينگونه عادت كرده است برخلاف اينكه گفته ميشود كودك تازه از اين سن از پوشك گرفته شود و خيلي زودتر در فرزندتون رخ داده و هيچ مشكلي هم نيست پس تنها كاري كه لازم است انجام شود گوش به زنگ بودن شما و در زمان مهد يادآوري مربي ميتواند كمك كننده باشد ؛ مطمئنن كم كم كودك به رشد كافي ميرسد و با صبوري شما و تشويق هايتان و تنبيه نكردن شما بخاطر فراموش كردن زمان دستشويي رفتن او هم با آرامش بيشتري ياد مي گيرد .

تجربه شما

ممنون از راهنماییتون