سلام وقتتون بخیر،هفت هفتمه امروز رفتم سونوگرافی قلب کوچولوشو شنیدم سن بارداریم زده بودن ۶ هفته ۴ روز از صبح زیر شکمم گرفتس یه لکه دیدم شیافم زدم تو سونو گفت همه چی خوبه پس این دردو گرفتگی واسه چیه دراز میکشم خوبم ولی سرپا که میشم درد میگیره، من هفت هفته دو روزمه سن بارداری تشخیص دادن ۶ هفته ۴ روز طبیعیه و ضربانش که ۱۲۱ پایین نیست به نسبت سنش

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام، سونوگرافی در این سن حاملگی بهترین کمک تشخیصی است .در صورت لکه بینی شیافهای سیکلوژستتون رو صبح و شب استفاده کنید و یک آزمایش انالیز ادرار بدید . استراحت کنید مقاربت تا دو‌هفته بعد از قطع لکه بینی ممنوع هست