باسلام وتشکر از مطالبتون.اگه میشه بمن کمک کنید دیگه خسته شدم.من سه ماهه پیش pcoداشتم و دکتر بهم متفورمین داد دو ماهه اول مصرف دارو لکه بینی داشتم به شکلی که پریودیم مشخص نبود بعد اینماه خوب شدم و اقدام کردم الان حالت تهوع دارم وسینه هام باد کرده وبه بو خیلی حساس شدم.روز27پریودی هستم و9ماه در حال اقدامم...بی بی میذارم منفی میشه هم خودم هم شوهرم خسته شدیم کسی مثل من هست که اونم این نوع کیست رو داشته باشه وبمن راهنمایی کنه اخه میگن باید بعد3ماه باردار بشی........
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر کیستها بهبود پیدا کرده که باید تنها تلاش کنید حداقل یک سال خسته نشوید وزن را پایین نگه دارید مولتی ویتامین مخصوص اقدام برای بارداری مصرف نمایید با کیتها روز تخمکگذاری را پیدا کنید