لکه بینی چه علتی داره؟

سلام و درود

شرح سونوگرافی رحم

رحم با ابعاد  40*77 و اکوی نرمال ضخامت دولاسه ۴mm مشاهده شد.

تخمدان ها حاوی چندین فولیکول کوچک با حداکثر دیامتر۴mm در تخمدان راست و۴.۵mm در تخمدان چپ مشاهده گردید . این سونو ۷ روز بعد از پاک شدنم هست الان ۲ هفته لکه بینی دارم آیا مشکلی در سونو هست که باعث این لکه بینی شده باشه ؟ معاینه شدم توسط پزشک گفت مشکلی نیست ۲ روز پیش من موندم پس این لکه بینی چیه؟

ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام تست هورموني هم بدهيد ومعاينه واژينال شويد واول هم يك تست بارداري تا ريشه يابي شود،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد