از دست دادن نعوظ در رابطه جنسی

با سلام

یکساله ازدواج کردم و اوایل بسیار رابطه جنسی با شوهرم خوب بود و گرم بود ..منم گرمم البته ...

تقریبا ۳ ماهی شوهرم نعوظشو از دست میده و دیگه آلتش بلند نمیشه و حتی از حالت عادی خوابیده هم کوچیک تر میشه و شل تر ...

شوهرم طی این ۳ ماه بسیار بهانه گیر شده بود و رو من عیب میزاشت یا میگفت دهنت بو میده یا میگفت فلان‌جات اینجوره و...خلاصه از همه چیزم بهانه میگرفت در صورتی که اوایل اینجور نبود... تمام بهانه هایی که میگرفت رو رعایت کردم تا جایی که بهم گفت که خیلی خوب شدم ..ولی بازم آلتش خوابید ...بهانه های دیگه آورد اینکه چهرت معصومه نمیتونم باهات رابطه داشته باشم ...

ولی امروز حقیقت رو اطراف کرد گفت خیلی رابطه میخوام و واقعا بدنم این نیاز را داد میزنه ولی طرفت که میام آلتم شل میشه ...گفتم میریم دکتر گفت جسمم بیمار نیست و میدونم از روحمه ... گفتم روحت چشه مگه .. نمیگفت هرچی اصرار کردم میگفت ناراحت میشی .........بالاخره گفت ..گفت همش احساس میکنم مردی تو بغلمه و نمیتونم با تو رابطه داشته باشم (در صورتی که من کاملا هیکلم زنانه است و کاملا هم از هیکلم شوهرم راضیه ولی تو رابطه اینجوری میشه)گفت حس بهت ندارم (خیلی دلم گرفت)😔

گفت اوایل هم همینجوری بودم ولی با خودم میگفتم جلوتر که بریم همه چیز درست میشه و  عادت میکنم  ولی یکسال شد و همه چیز خراب تر شد ...

شوهرم از این بابت داره دیوونه میشه انقدر که بهش فشار میاد هر روز سردرد داره منم بعد ۳ ماه یه بار وسط رابطه که باز نعوظش خوابید ..بدون اینکه بخوام به گریه افتادم چون اذیت میشدم و میدونستم شوهرم چقدر حال بدی داره

میگه بدنم نیاز داره واقعا ولی نمیتونم باهات رابطه داشته باشم

اون شب هزار بار از خدا آرزوی مرگ کرد و داغون شده بود ‌.. بعضی روزها هم گهگاهی عصبانی هست که بهم گفته بخاطر این مشکله چون مشکل کوچیکی نیست

حتی بهم گفت اگه خواستی جداشی و ...

منو شوهرم خیلی عاشق همین و همو میخوایم ...هیچ مشکلی هم تو زندگی باهم نداریم ...شاید ۶ یا ۷ ماهی یه بار ما یه بحث کوچیک داشته باشیم (خیلی کوچیک)

تنها مشکلمون همینه که گفتم ...بهش پیشنهاد روانشناس یا روانپزشک  کردم ولی واقعا من نمیدونم باید روانشناس بریم یا روانپزشک؟؟؟

شماهم اگه راهی بلدین بگین ممنون میشم بخدا خیلی داغونم و همش برای حال شوهرم درحال گریم😔

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

مشکل ایشون یه مشکل جنسی است و باید توسط سکس تراپ حل بشود.
پیشنهاد می کنم:
در گام اول به یک پزشک ارولوژی مراجعه کنند تا از اینکه ایشان هیچ مشکل جسمانی نداشته باشند مطمئن شویم.

در صورتی که ایشان هیچ مشکل جسمانی نداشته باشند،  حضوری به همراه ایشان جهت سکس تراپی مراجعه کنید.

موفق باشید