لجبازی کودک بعد از شیرگرفتن

سلام خسته نباشید پسر من الان ۱۸ماهشه به شدت وابسته به شیر مادر

من اول خواستم به تدریج شیرو بگیرم اصلا موفق نشدم چون سر دو ساعت شیر میخواست کلا با شیرم میخوابه اصلا پستونک و شیشه هم نمیگیره

خلاصه موفق شدم و در نهایت یک دفعه ازش گرفتم و گفتم اوف شده

حالا لجباز شده خودم افسردگی گرفتم از بس گریه کردمو دلم سوخت شبا یکساعت گریه میکنه و منم گریه میکنم الان ۴ روزه گرفتم و کلا حال روحیم خراب شده فکر میکنم ظلم کردم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه داذ
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
حالا که اقدام فرمودید و سعی کردید فرزندتون رو از شیر بگیرید ،لطفا عقب گرد نکنید و با سختی هاش رو به رو بشوید .
کاملا طبیعی هستش که الان کلافه و ناراحت باشد..
نکته مهم در موقع گرفتن بچه ها از شیر این است که جایگزین مناسبی برای کودکتان داشته باشید . خیلی زیاد در این دوره باید به کودکتان محبت کنید ،بازی کنید ،وقت بگذارید و پارک و تفریح را در برنامه هایتان بگنجانید .
که احساس نکند شما ظلمی در حقش می‌کنید و خودتان هم انقدر عذاب وجدان نداشته باشید‌.
موقع خواب خیلی نوازشش کنید ،برایش با لحن بچگانه قصه تعریف کنید ،حواسش را پرت کنید تا آرام آرام با شرایط جدید بتواند خود را تطبیق دهید.
و این رو هم به خودتان بقبولانید که این پروسه زمان بری است .
و شما هیچ ظلمی به فرزندتان نمی‌کنید ،بلکه به نیاز اساسی او یعنی " پذیرش محدودیت واقع بینانه " پاسخ می‌دهید.
کودک باید با محدودیت روبرو بشود.
با سپاس