ترک عادت بد دخترم

سلام

دخترم از زمان نوزادی عادت کرده وقتی روی چیزی تمرکز میکنه یا بازی میکنه یه صدای ممتد اِاِاِ همزمان میگه . وقتی کوچکتر بود موقع تمرکز یا بازی فقط همین صدا رو میگفت ولی الان که 4 سالش شده حتی داستان هایی که در بازی برای خودش میگه هم با آهنگ همین صدای ااا هست . خیلی سعی کردم حواسش رو پرت کنم ولی اصلا دست خودش نیست . نمی تونه بدون این صدا تمرکز کنه یا بازی کنه انگار . به روانشناس کودک هم دسترسی ندارم که حضوری ببرمش . میشه لطفا چند تا راه حل عملی بهم بگین که بتونم این عادت رو از بین ببرم . اینو هم بگم که وقتی کوچیک تر بود حدود دو ساله برای چند وقت این عادت خود به خود از سرش افتاد و کامل خوب شده بود ولی متاسفانه یه فیلم از خودش دید که در اون فیلم اِاِاِ میکرد و دوباره این حالاتش برگشت؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام عزيزم. وقتتون بخير. اين مساله مربوط به گفتار درمانيه. در تخصص من نيست. پيش گفتار درمان ببريد