سلام و‌ وقت بخیر.

من ۷ سال پیش صورتم خیلی جوش میزد رفتم دکتر با داروهای موضعی هیچ تغییری نکردم تا آخر با مصرف قرص رو آکوتان جوشام برطرف شد،

الان دوباره ۱ سالی میشه جوشام برگشته اکثر جوشامم قسمت پایین صورتم روی خط فک و چرکی هستن آزمایش هورمون و کبد دادم هیچ مشکلی ندارم تیروییدمم با مصرف قرص کنترل میکنم،

از شوینده و ضد آفتاب و تونر مناسب پوستم هم استفاده میکنم ولی باز صورتم پر جوش هست و جوشامم به صورت لک جا میندازه .حدود ۷ ماه پیش هم سونوگرافی تخمدان دادم کیست های ریز داشتم ۳ ماه قرص یاسمین خوردم بعد از مصرف قرص دوباره سونو دادم کیست ها رفع شده بودند ولی جوشام بدتر شدن،

دکتر غدد برای جوشام به ۳ ماه قرص اسپینرولاکتون تجویز کردند الان یکماهی هست دارم میخورم ولی هیچ تغییری نکردم..ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام نیاز به بررسی کامل و همچنین انجام تست دمودکس دارید
بیاد داشته باشید جوش قابل کنترل است نه درمان
جهت اطلاعات بیشتر  در اینستا با ما باشید
gloriaclinic