باسلام وخسته نباشید

فرزند دختری دارم که کلاس نهم است و به علت شرکت در کلاس های ورزشی بیشتر تمایل به ظاهر پسرانه دارد و مو های خود را پسرانه کوتاه میکند و علاقه به الباس پسرانه دارد خواهشا من را راهنمایی کنید که چگونه او را به راه درست راهنمایی کنم و کارهایش را ترک دهم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام.
دوست عزیز توجه کنید در منزل شما چقدر احترام و عزت برای یک زن و دختر وجود دارد. به ویژه نگرش پدرش و شما مهم است. این مساله را تقویت نمایید تا به عنوان یک دختر احساس ارزشمندی کند.