درخواست عجیب همسرم برای رابطه جنسی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 7667 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

برخلاف خیلی از خانم ها که با کوچکترین بدرفتاری همسرشون میل جنسیشون کم میشه یا از بین میره تا حالا هیچ مشکلی نتوانست حتی کمی از شدت بیش از اندازه من به برقراری رابطه با همسرم تاثیر منفی داشته باشه و حتی پیش آمده که باهم دعوای سخت فیزیکی داشتیم ولی شب همان روز یا حتی چند ساعت بعد از همسرم درخواست برقراری رابطه داشتم

میل من نسبت به همسرم فوق تصور با عطر تنش با کوچکترین لمس بدنش حتی دست دادن معمولی سلام خداحافظ من کاملا تحریک میشم و از سرخ شدن بدنم کاملا قابل فهم برای همسرم

حالا برعکس همسرم به من اصرار داره که من سرد باشم و بی تفاوت که ایشون برای راضی کردن من تلاش کنه آخه من چجوری میتونم کسی که خیلی دوستش دارم و تا این حد برام جذابیت داره اول خودمو قانع کنم که ازش بدم میاد و چندشم میشه بعد مجددا بهش برای زمان کوتاهی علاقه‌مند بشم و روز بعد روز از نو قصه از نو چجوری ممکن یکنفر رو هم بدت بیاد و هم خوشت بیاد مخصوصا من که کاملا از برافروختگی پوستم کاملا راز درونم افشا میشه

شاید خیلی ها بتوانند وانمود به این کار کنند ولی برای من غیر ممکن یارومی روم یا زنگی زنگ

آیا میتوانیم از طریق دارو میزان ترشح هورمونهای ضروری بدن مخصوصا سروتونین اکسی توسین و دوپامین استروژن و پروژسترون به روش غیر جنسی و اورگاسم به این مشکل خاتمه داد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
۱- بین دوست داشتن و یا متنفر بودن، و تمایلات جنسی تفاوت وجود دارد. همسر شما از شما خواسته که تمایلاتتان را کم کنید نه اینکه از ایشان متنفر شوید.
۲- به نظر می رسه که شما این تصور غلط را دارید که برای اینکه از تمایلات جنسی به وی کم کنید، باید متنفر باشید. این درست نیست.
۳- حتما نیاز دارید که آزمایش هورمونهای جنسی بدهید.  برای همین پیش دکتر غدد بروید.
۴- با خودتان فکر کنید که این تمایلات جنسی را فقط نسبت به ایشان دارید ؟ یا اینکه کلا در طول روز شما خودتان را برافروخته و تحریک پذیر می بینید؟ آیا از این شدت دفعات و یا تمایلات جنسی خودتان ناراضی هستید و تحت فشارید؟ در اینصورت بهتر است درصورتی که مشکل هورمونی نداشتید ، حضورا به همراه همسرتان مراجعه کنید

موفق باشید

تجربه شما

خب شما دو فاز متفاوت جنسی هستید .

س کس تراپیست بهترین راه حل را میتونه برای شما ارائه بده .یه متخصص خوب در این زمینه باید پیدا کنید با سرچ کردن و حضورا چند جلسه ای برید پیشش ...

در هر صورت شما اذیت میشین چون میل تون بیش از همسرتونه ... و باید فقط این میل را تعدیل کنین