به همسرم بگم که فهمیدم خیانت کرده؟

با سلام و خسته نباشید خدمت مشاورین عزیزم

دیگه کم اوردم نمیدونم چیکار کنم

از  خونه کلی دستمال کاغذی نجس تو یه پلاستیک پیدا کردم

هنوز به شوهرم نگفتم نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم دیگه خسته شدم همش خیانت خیانت نمیدونم تا کی میخواد ادامه بده

از این دست آدمایی هم هست که اگه بهش گفتم دست پیش رو میگیره که پس نیفته و تازه سر آغاز یه جنگ و دعوای حسابیه

نمیدونم الان واقعا چیکار کنم درمانده شدم

کمکم کنید

اگه هم بهش بگم هی دروغ سر هم میکنه و تحویلم میده

آخه من خودم زنیم که حتی در چت هم بهش خیانت نمیکنم چه برسه به اینکه با مردی باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
با نگفتن و زندگی همراه با شک هم آزار دهنده است مگر اینکه تصمیم گرفته باشید برای خودتون حل کرده و حتی بهش فکر نکنید .همچنین قرار نیست ما رفتارهامون رو بر اساس رفتارهای اطرافیان تغییر بدهیم .