لکه سفید پوستی روی صورت کودک

سلام. روی گونه راست پسرم دو تا لکه سفید زده چند ماه بود این اواخر متوجه شدم بزرگتر شده قد یه نخود

رفتم دکتر و ایشون با ذره بین نگاه کردن و بعد پماد مدوپروک۰/۰۳ تجویز کردن برای سه ماه که گفتن شبا بزنم و اگه خواستم میتونم روز هم استفاده کنم و ضد آفتاب حالا شنیدم این پماد خیلی عوارض داره و میترسم استفاده کنم. و اینکه لکه پیسی یک دفعه سفید میشه یا کمرنگ میشه و کم کم سفید کامل میشه؟پسرم چهار سال و نیمشه

تورو خدا راهنماییم کنید😭😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

دوست عزیز بایستی معاینه شوند
ولی از زدن ضد افتاب غافل نشوید