سلام خسته نباشید من نوزده سالم دخترم یکسالش من بعد زایمان احساس  بدی دارم همش میگم چرا زود بچه اوردم هنوز بچه ام میگم چرا ازدواج کردم زود بود تو خانواده خودم مشکلاتی دارم که باهاشون راحت نیستم از کجا بفهمم افسردگی دارم یا نه اصلا نمیخندم یه جوری شدم اصلا مثل قبل نیستم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام میتونید به مرکز مشاوره مراجعه کنید و بگویید از شما تست افسردگی بک بگیرند. با توجه به مطالبی که بیان نمودید به نظر میرسد که افسرده شدید افسردگی را سرماخوردگی روانی می نامند افسردگی پس از زایمان در میان زنان بعلت تغییرات شیمیایی و هورمونی بدن شایع است. افرادی که افسرده می شوند مثل شما حساس و زودرنج می شوند و تغییرات خلقی پیدا می کنند تغییرات در الگوی خواب و اشتها پیدا می کنند سعی کنید فعالیتهاتون رو افزایش بدهید ورزش کنید به فعالیتهای مورد علاقه بپردازید و نشخوار فکری نداشته باشید اگر نمیتوانید نشخوار را کنار بگذارید ساعتی را در طول شبانه روز تعیین کنید و فقط در زمان خودش نشخوار کنید و از بقیه ساعات خود لذت ببرید.