برای کتک زدن همسرم میتوانم شکایت کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 156 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام، چند سالیست با شوهرم مشکلاتی دارم اما همیشه او را بخشیدم،الان پنج ماه است بخاطر مسایل جزیی مرا کتک میزند و فحش میدهد،حتی خواهرم را که کاری به او ندارد،و روحشم در جریان نیست،او مرا تهدید میکند، او یک وسیله چکش مانند را برای پرت کرد و پام آسیب دید،باز بخشیدمش،اما چند روز قبل بخاطر مسائل کوچک‌ دوباره مرا تهدید به مشت زدن کرد،دختر چهارسالم با دیدن این صحنه دچار لکنت زبان شد،الان پنج روز است حتی معذرت نخواست،من از لحاظ حقوقی چه باید کنم؟شوهرم وضع مالی خوب دارد و مهریه من سی صد و چهارتااست

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
چنانچه آثار جراحت باقی مانده و شهودی در اختیار داشته و یا بطور کلی امکان اثبات آنرا دارید ، شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی و سپس دادسرای محل وقوع جرم مورد پیگیری قرار دهید  و در خصوص مهریه نیز ابتدائاً از طریق دفتر ازدواج مربوطه و سپس اداره اجرای اسناد رسمی ثبت مورد مطالبه و توقیف اموال قرار دهید
پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را بصورت حضوری و دقیق تر با وکیل در میان بگذارید
موفق باشید

تجربه شما

ممنونم از پاسخگویی با تشکر