سلام

من 45 روزه سزارین شدم و فقط دو سه روز اول خونریزی داشتم بعدش همش خونابه و لکه بینی بود تا روز 30

الان که 15 روزه تمیزه تمیزم اصلا میل جنسی ندارم(با اینکه در بارداریم خیلی زیاد شده بود میلم)

رازیانه میگن خوبه برای میل جنسی زنانه

ولی چون شیر خودمو میدم و نوزادم پسره میگن براش خوب نیست نخور(نمیدونم صحت داره یا نه این حرف)

الان چیکار کنم میل جنسیم برگرده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

صبور باشید، زنان در دوران پس از بارداری، زایمان و شیر دهی به دلیل تغییرات هورمونی در این دوران دچار سرد مزاجی جنسی می شوند. تا زمانی که شیردهی دارید، به دلیل ترشح هورمون پرولاکتین در بدن شما، تمایلات جنسی شما کمینه خواهد بود.

به تدریج به وضعیت قبلی خود بر می گردید. نگران نباشید.

موفق باشید