پلاسما واژن درمان دارد؟

سلام خانوم دکتر یه سوال داشتم از خدمتتون بنده بیشتر از ۵ ساله مبتلا به عفونتم گاه قارچی و گاه باکتریایی خیلی دکتر رفتم اندازه موهایه سرم انواع و اقسام قرص آمپول و دارو اما دریغا ۲ روز خوبم بعد دوباره شروع میشه با خودم میگم سرطان درمان داره ولی درد من درمان داره آخه چرا دکترا درد منو نمیفهمن یعنی یکی نمیتونه عفونت ساده رو حل کنه آخه چه وعضشه بنده نیشابور ساکنم خیلی وقتام مشهد دکتر رفتم از روی شوهرم خجالت میکشم دیگه از نظر ایمینی بدن مشکلی ندارم پاپ اسمیرم سالم کمی التهاب حالا دکترم گفت اگه این سری خوب نشدی بیا پلاسما کنم برات راستش تازه دستگاه رو خریدن من میترسم تا حالا نشنیده بودم الان تو پیج شما دیدم گفتم شما حازق ترین بپرسم برم پیششون خوبه اصلا این روش به درد من میخوره؟

الانم ترشحات زرد و قهوه ای دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام
کشت ترشحات واژن باید بدید و مقاومت دارویی چک بشه حتما
لیزر واژینال در مواردی کمک کنندس و پلاسما با تغییر سلولی که ایجاد میکنه در برخی افراد کمک میکنه چون کلاژن سازی رو تحریک میکنه ولی انتظار درمان کامل تا عامل اصلی مشخص نشه نباید داشت
و همسرتون هم شاید معاینه لازم داشته باشه