خسته نباشید...عزیزم دکتر برام ژل واژینال مترونیدازول تجوز کردن به مدت5روز،اینکه من در حال اقدامم گفت میتونی نزدیکی داشته باشی!یادم رفت بپرسم که ژل رو چه موقع مصرف کنم،میخوام بدونم ژل رو قبل نزدیکی یا بعد نزدیکی مصرف کنم؟آیا درکیفیت  اسپرم و تخمک تاثیر میذاره؟میترسم مصرف کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وقت بخیر
بهتر است موقعی که ژل واژینال استفاده میکنید نزدیکی نداشته باشید. اگر نزدیکی داشتید ژل را نیم ساعت بعد از نزدیکی استفاده کنید. یا چند ساعت قبل از نزدیکی. بلافاصله استفاده نکنید