با سلام خدمت کارشناس عزیز من تقریبا در حال اقدام به بارداری هستم و 33 سالمه سؤال من اینه که وقتی تو اقدامیم شوهرم مایع منیش رو میریزه داخل بعد از استراحت یه ربع تا 20 دقیقه که بلند میشم حالت تکرر ادار میگیرم و بی اختیار میشم و همراهش مایع منی هم بیرون میریزه آیا طبیعیه این حالت؟ البته این حالت تا آخر شب چند بار تکرار میشه ( ببخشید معذرت میخوام که این سؤال رو پرسیدم خیلی برام مهمه )

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اسپرمها در حالت طبیعی قدرت حرکت رو‌به جلو و پیشرونده دارند بنابراین ریخته شدن چند سی سی از مایع منی به خارج کاملا طبیعیست و اختلالی در روند بارداری ایجاد نمیکنه