دهن بین بودن و زودرنجی

سلام تو رو خدا کمکم کنین

من 23 سالمه

از وقتی یادم میاد دهن بین بودم یعنی تا یکی یه چیز میگه دیوونه میشم و مغز خودمو میخورم و روم اثر داره مثلا این اواخر خواستگاری دارم 10 سال تفاوت سنی داریم

یکی از افراد فامیلمون که دختر هم هستن نمیدونم به شوخی یا جدی (معذرت میخوام)گفتن اون میشه شوگر ددیت

از اون حرف حدود 10 ماه میگذره اما باعث شده اولا از اون خانوم کینه به دل بگیرم و بعدشم تو انتخابم به شدت شک کنم

دارم دیوونه میشم از این حجم از حساسیت

حتی نمیدونم اسم این رفتار من چیه؟

نمیتونم برم پیش مشاور چون شرایط مالیشو ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
این مواردی که شما مطرح کردید به دلیل اینکه زندگی عادی شما رو مختل کرده و اجازه نمی ده از زندگی و روابط خودتون لذت ببرید.
بتونید در آرامش باشید و با دیگران به خوبی رابطه داشته باشید در نتیجه حتما اولا باید بصورت جدی و دقیق مورد ارزیابی قرار بگیره.
ثانیا ممکنه ریشه اضطرابی داشته باشه در نتیجه با دقت و توسط یک متخصص بایسستی مشاوره داشته باشید.
پیشنهاد من این است که در قدم اول به یک روانپزشک یک جلسه مراجعه کنید و نیازی نیست با توجه به شرایط مالی که فرمودید حتما جلسات مشاوره با روانشناس داشته باشید.
بعد از ارزیابی و ویزیت یک روانپزشک و اقدامات لازم حتما ورزش منظم را در برنامه هفتگی خود بصورت 3 جلسه در هفته برنامه ریزی کنید.
در قدم سوم و با گذشت زمان به این جمع بندی می رسید که آیا برای بهتر شدن نیازی هست که جلسات مشاوره هم داشته باشید یا خیر اگر به این نقطه برسید قطعا می توانید برای خود و زندگی خودتان هزینه و وقت صرف کنید و در این جایگاه تازه می توانید بهترین تصمیم را بگیرید.
شاد و موفق باشید.