قند خون در بارداری

سلام بنده ۳۶ سالمه مبتلا به صرع هستم و لوبل ۵۰۰ روزی ۲ تا مصرف میکنم و دیسک کمر دارم و نمیتونم زیاد پیاده روی کنم. پزشکم آزمایش خون و ادرار در هفته هشتم بارداری تجویز کردن میزان قند خون در آزمایش ۹۹ هست آیا مشکل خاصی دارم چون رنج نرمال رو بین ۶۰ تا ۱۱۵ زده بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

سلام وقتتون بخیر
اعداد تشخیص برای افرادی که باردار هستند متفاوت هست من فکر میکنم با توجه با شرایطی که توضیح دادی حتما جواب آزمایش رو به پزشکتون نشون بدید تا ایشون تشخیص بدن که نیاز به دارو داریذ یا نه.