سلام خسته نباشید، اگر مردی درخواست طلاق بده ولی زن به طلاق راضی نباشه، مرد هم دلیل قانع کننده ای برای طلاق نداشته باشه، زن در یک شهر غریب دور از خانواده و فامیل و از طرفی تازه زایمان کرده،حال روحی و جسمی خوبی نداره و قضیه طلاق هم از طرف دیگه بهش فشار روحی وارد کرده، مرده و خانوادشم شدیدا اذیتش میکنن، تاجایی که مرده مثل وحشیا با چاقو به وسایل خانه حمله میکنه وسایل تیکه تیکه میکنه،مدام بهش فحاشی میکنه،زنه هم به دلیل اینکه زندگیشو دوست داره و هم از ترس سکوت کرده، ولی الان دیگه نمیتونه تحمل کنه شدیدا حال روحیش بهم ریخته،میخواد که خونه رو ترک کنه و به خانه پدریش برگرده، آیا اگر همسایه هاشون که بدرفتاری مرد رو با زنه دیدن به عنوان شاهد امضا کنن،زن میتونه خونه رو ترک کنه به خونه پدری برگرده و درخواست نفقه بده؟ زنه واقعا حالش بده و باید درمان بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
چنانچه بودن زن در منزل مشترک موجبات خوف و ضرر جسمی یا روحی برای زن ایجاد نماید و برای اثبات آن شهود نیز شهادت دهند ، می توان ضمن اعلام جرم و طرح شکایت کیفری ، در مقام دفاع از پرونده تمکین و یا نفقه به این موارد استناد نموده و شهود را تعرفه نمود.
موفق باشید