با سلام، حدود ۶ ماہ پیش از خواھرزادہ ھام بیماری گال گرفتم دکتر داروی ترکیبی داد که استفادہ کردم ملافه ھارو شستم با کامن و پودر سم پاشی کردم و کل خانوادہ یعنی خودم، ھمسر،و پسرم از دارو استفادہ کردیم خوب نشدیم یعنی چند روز خوبیم دوبارہ شروع میشه جای آلودہ ھم نمیریم پرمترین بارھا استفادہ کردیم و کامترین و یک بار ھم لیندان اما بازم چند روز بعد دوبارہ شروع میشه خواھرزادہ ھام ھمون اول با دارو خوب شدن اما من با اینکه ھمه چیزو رعایت میکنم ھنوز خوب نشدم و جالب این که پسرم این بیماری رو نگرفته البته از وقتی درمان شروع کردیم پسرمم گاھی دارو میزنم اما فقط من و شوھرم علائم مشخص داریم دیگه خسته شدیم از دارو و پماد زدن آیا دارو قویتر یا قرص ھست که با یک دورہ مصرف خوب بشه لطفا توضیح کامل بدید واقعا خسته ام و به کمکتون نیاز دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانہ دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام . در برخی افراد خارش طولانی مدت بعد از گال میماند
بهداشتو کامل رعایت کنید . تمام درز ها و ملحفه ها را اطو کنید
حتی اگر یک لباسی را یک بار پوشیدین باید ضد عفونی کنید.
مراجعه کنید ببینید گاله یا خارش پس از گال