همکاری نکردن کودک برای از پوشک گرفتن

سلام خسته نباشید

من پسرم سه سالشه الان تقریبا شیش ماه میخوام از پوشک بگیرمش ولی اصلا نمیگه موقعهایی که پی پی داره متوجه میشه میره قایم میشه ولی اصلا نمیگه

خواهشا یه راه حلی بدید هر کاری بگید کردم واسش جایزه خریدم تشویقش گردم تنبیهش کردم ولی انگار نه انگار

خیلیم باهوشه همه چیزو قشنگ متوجه میشه نمیدونم چرا تو پوشک گرفتن همکاری نمیکنه

بنظرتون چیکار کنم تا زودتر به نتیجه برسم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام به شما

سن آموزش توالت از 18 ماه تا 3 سال و نیم برای ادرار و تا حول و حوش 4 سال و نیم برای مدفوع هست که با توجه به نشانه های آمادگی کودک این سن متفاوت می باشد .

 من متوجه نشدم که آیا در حال حاضر کودک ادرارش را اعلام میکند و مدفوع را نمیگوید ؟ یا هیچ یک را نمیگوید

بهتر هست یک ماهی به کودک استراحت دهید .چرا ؟ چون زمانی که تنش بین کودک و مادر بر سر توالت رفتن بالا میگیرد کودک مقاوم تر می شود پس یعنی مثل قبل موقع  دفع پوشکش کنید (‌البته به معنی تنبیه نباشد ‌)‌، در واقع به مدت یک ماه او را تحت فشار نمیگذاریم ، و بعد از آن دوباره شروع کنید . برای این زمان استراحت به کودک بگوئید که این زمان ،زمان زنگ تفریحه و بعدا دوباره آموزش رو شروع میکنیم

بعضی از بچه ها با کمتر گفتن والدین خودشون مقاومتشون کم میشه و علاقه نشون میدن . اما واکنش همه بچه ها یک جور نیست و ترجیحا باید راههای مختلف رو آزمایش کنید .

بعد از گذشت این تایم دوباره آموزش شروع میشود. بهتره بار اول بعد از یک ماه که مدفوعش را در پوشک کرد بهش بگوئید روی لگن بشیند . این پشت سر هم آمدن کم کم کودک را به این سمت هدایت می کند که موقع دفع روی لگن برود . واکنش او قدم بعدی شما را تعیین می کند .

مادر عزیز چند نکته دارم :‌
1- اگر کودک آمادگی نداشته باشد اصرار شما فقط او را مقاومتر می کند
2- اگر کودک توالت کرد سر جای مقرر و درست ،‌خیلی هیجااان زده نشوید با او معمولی برخورد کنید
3- صبر شما بسیااااار مهم هست . به هیچ عنوان او را سر این موضوع تنبیه و دعوا نکنید پرخاشگری اثراتی به مراتب بدتر دارد و اصلاااا کارگشای شما نمی باشد . لحن قاطع داشته باشید اما پرخاشگری و تند خویی هررگز

موفق باشید