سلام خسته نباشید. من دوست دارم به دخترم که شش ماهشه زبان انگلیسی یاد بدم چطوری و از چه روشی استفاده کنم که خوب یاد بگیره و تو ذهنش بمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور کودک

مامان عزیز سلام

اشتیاق شما برای آموزش زبان به کودک دلبندتان را درک میکنم اما توصیه ما این است که برای بوجود نیامدن مشکل ،‌بهتر است کودک زبان مادری را به طور کامل فرا بگیرد و بعد از آن  تواند زبان دوم را  آموزش ببیند .یعنی حول و حوش 7 سالگی .

تنها در یک صورت هست که علاوه بر زبان مادری آموزش زبان های دیگر بلا مانع است آن هم زمانی است که کودک در همان محیط قرار دارد
مانند کودکانی که مهاجرت می کنند علاوه بر فارسی زبان محیط را هم میتوانند بدون مشکل یاد بگیرند .