تحصیل در رشته تجربی

سلام

من دانش آموز سال نهم هستم

و علاقه زیادی به رشته تجربی دارم

ولی به ما تو مدرسه نگفتند که معدل و نمره درس سال هفتم و هشتم هم مهمه

من هفتم معدل کل ۱۸.۶۰

ریاضی ۱۹

علوم ۱۶

هشتم ۱۶.۹۸

ریاضی ۱۴

علوم ۱۸

اگه امسال معدل بالای ۱۹ بشه میتونم این رشته رو انتخاب کنم؟

مرسی راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۵ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. قوانین ممکن است سال به سال تغییراتی داشته باشند. چون هر منطقه ظرفیت خاصی هم دارد. برای جزییات به مشاور مدرسه مراجعه کنید.ولی با نمراتی که دارید احتمال موفقیت شما در کنکور علوم تجربی خیلی کم است. کسی که می خواهد در کنکور علوم تجربی موفق باشد باید پایه بسیار قوی و خیلی فراتر از کتاب در زمینه علوم و ریاضی و زبان و عربی و فارسی در پایه های هفتم و هشتم و نهم داشته باشد و داشتن نمره 20 در این دروس برایش امری عادی باشد.