طلاق به دلیل بیکاری همسر

سلام خانمی ۲۶ساله هستم دختر ۳ساله ای دارم اگه من بخاطر بیکاری، بی مسئولیتی، مشکلات شدید مالی بداخلاقی، بددهنی درخواست طلاق بدم اگر همسرم نخواد یا راضی نشه دادگاه چه کار میکنه؟. وقتی شوهرم بیکار کار نداره بخوام ازش جدا بشم آیا دادگاه این دلیل من و قبول میکنه

 یا کسی که بیکار هیچی به نامش نیست اگه درخواست مهریه دادم دادگاه برای من میبره یا نه؟ بعد طلاق بچم پیشم میمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
صرف بیکاری زوج از دلایل موجه برای طلاق نمی باشد مگر آنکه شما درخواست نفقه برای خود و فرزندتان را بدهید که در صورت محکومیت شوهرتان به پرداخت نفقه و عدم پرداخت از طرف وی ، می توان از طریق قانونی برای طلاق اقدام نمود.
در مورد سوال شما در ارتباط با حضانت فرزندتان باید گفت حضانت فرزند دختر طبق قانون تا هفت سالگی بر عهده ی مادر و بعد از آن تا بلوغ با پدر می باشد.
در ارتباط با مهریه نیز باید گفت اگر مهریه ی شما عندالمطالبه باشد می توانید برای وصول آن اقدام نمایید.
با احترام
موسسه حقوقی عرشی