با سلام دخترم کلاس اوله و صبح ها کلی گریه و میکنه و میگه مدرسه نمیرم.

در حالیکه در طول روز خیلی عادی از مدرسه صحبت می کنه و تمایل زیادی نشون میده ، درسشم خوبه و هیچ مشکلی نداره ، وقتی هم که از مدرسه برمیگرده سرحاله، ولی با وجود اینکه شب به موقع می خوابه، صبح گریه می کنه و دوست نداره بره ، علتش میپرسیم میگه خوابم میاد.

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مامان عزیز.
ابتدا چک کنید در مدرسه هنگام ورود ناراحت است یا نه. معلمش را دوست دارد یا نه. با همسالانش در مدرسه رابطه خوبی دارد یا نه.
اگر هیچ مساله ای در رابطه با مدرسه، معلم، سرویس، دوستان وجود ندارد این موضوع میتواند ناشی از اضطراب جدایی حل نشده باشد. ایا خواب های در ارتباط با تنها بودن یا دور بودن از شما میبیند؟ ایا در مورد دوری از شما صحبت میکند؟ یا بیش از حد به شما بچسبد و بیش از اندازه بغلتان میکند؟
اگر اینطور بود اضطراب ریشه ای به کمک بازی درمانی حل میشود.