ایمپلنت دندان و مشکل کم کاری تیروئید

سلام . مادر بنده مشکل کم کاری تیرویید و نارسایی قلبی دارن دندانپزشک ایشون برای کشیدن ۳ تا از دندانهای مادرم و ایمپلنت درخواست اجازه از پزشک تیرویید کرده و پزشک غدد هم هیچ مسئولیتی در مورد کشیدن دندان قبول نکردن و نامه ای ندادن مادرم در حال حاضر به خاطر دندانها بسیار درد دارند لطفاً بفرمایید بیماریهای مادرم چقدر تاثیر منفی در مورد درمانهای دندانپزشکی دارند و چه راهنمایی می‌فرمایید چون بلاتکلیف هستند

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
بیماریهای که نام برده اید  خیلی ممانعتی برای درمانهای دندانپزشکی ندارد وبا ملاحظات خاصی درمان می شوند؛اگر تهران هستید میتوانید به مرکز قلب شریعتی در امیر اباد مراجعه کنید ، و یا به متخصص قلب و دانشکده های دندانپزشکی نزدیک شهرتان مراجعه کنید.