سلام خسته نباشید

من ۲۱سالمه ، من اعصابم خیلی بهم ریختست و خیلی زودرنجم و هرکی هر چی میگه زود ناراحت میشم و بهش فکر میکنم . با خانواده شوهرم مشکل دارم و حرفا و کاراشون خیلی تو روحیم تاثیر منفی گذاشته دوست دارم بی خیال بشم و بتونم جواب منطقی بدم به همه و شوهرمو اذیت نکنم، من بدلیل عصبی بودنم شوهرمو میزنم گریه زیاد میکنم اخلاقم بد شده خواهش میکنم کمکم کنین چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

برای کنترل خشم کتاب های زیادی وجود دارد که می توانید تهیه کنید و تمرین هایش را انجام دهید .در مورد همسرتان توجه داشته باشید ،ازدواج زندان نیست .شما خودتان او را انتخاب کرده اید ، با تمام ویژگیها و شرایطی که دارد .مجبور نیستید با او زندگی کنید ولی اگر انتخابش کردید نمی توانید تغییرش دهید .