به شوهرم شک دارم چیکار کنم؟

سلام خسته نباشید ببخشید سوال من اینه با شکاکی زیادی که به همسرم دارم چیکار کنم خودم خسته شدم از این همه شک دلم واسه اونم میسوزه تهمش فکر میکنم داره بهم خیانت میکنه ولی تا حالا چیزی ازش ندیدیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
بی اعتمادی در یکسالگی در اثر تعاملات والدین با کودک بوجود می آید. ‌و طرحواره بی اعتمادی شکل می گیرد بخاطر همین به نظر میرسه هر چه همسرت میخواد بهت اطمینان بده باز هم دچار شک و تردید میشی و نمیتونی بهش اعتماد کنی و هم خودت و هم همسرت اذیت میشید
حالا که نسبت به این موضوع آگاهی پیدا کردی هر وقت افکار منفی به  سراغت اومد اونها رو با افکار مثبت یا منطقی جایگزین کن. از این افکار منفی نترس بلکه اونهارو بپذیر و اجازه بده به آرامی از ذهنت عبور کنند و بروند چون شما طرحواره بی اعتمادی داری بهر حال این افکار بصورت خودآیند به سراغتان می آیند تعدیلشان کنید و اجازه دهید مثل ابرهای آسمان به آرامی از آسمان ذهنتان گذر کنند و بروند