ایراد گرفتن همسرم از لباش پوشیدن من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 89582 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام من همسرم خیلی به لباس پوشیدن من گیر میده و ایراد میگیره با اینکه تمام لباس هامو مثل مانتو و غیره رو با حضور ایشون و تایید شده ایشون خریداری کردم ولی بعد دوبار پوشیدن میگه فلان جاش کوتاهه یا تنگه و سره اون دعوا و کتک کاری میشه و من نسبت به اون لباس دیگه متنفر میشم هر چقدر میگم اینو خودت پسند کردی میگه من گفته بودم با یه زیره بلند بپوشی در حالی که اصلا اینطور چیزی نگفته بود حتی انقد لباسام بلند و گشاده که خیلی بد ریخت دیده میشم نمیدونم چیکار کنم این اخلاقش رو اولا اینطور نبود ولی هرچقد که میگذره بدتر و حساس تر میشه و اینم بگم ما سه ساله ازدواج کردیم و من هر جا که بخوام برم مثل مهمونی یا بیرون و دکتر که ایشون سرکار هستن و نمیتونن بیان من باید قبلش عکس بفرستم از چیزی که پوشیدم اگر تایید کنن اجازه میدن برم وگرنه کلا حق ندارم برم ممنون از کمکتون ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

0سلام دوست عزیز

ک  خوشبختی در زندگی زناشویی یک امر دوطرفه است؛ یعنی اگر یکی از زن و شوهر احساس خوشبختی نکند، آن دیگری نیز نمی تواند خوشبخت باشد. نیمی از خوشبختی، ایجاد این احساس در همسرتان است. و قتی کسی دایم در حال شمردن نقاط ضعف شما باشد و از همه چیز شما ایراد بگیرد و وقتی شما همه تلاش تان را انجام دهید تا همه چیز درست و سر جای خود باشد اما باز هم با ایرادگیری مواجه شوید، انگیزه خود را برای زندگی از دست می دهید.پس به دنبال بهترین واکنش ها در برابر همسر ایراد گیرتان می گردیدکه ما شما رابااین واکنش هاآشنا می کنیم. رفتار صحیح با همسر ایرادگیر و انتقاد کننده هر رابطه ی زناشویی گاهی چالش برانگیز می شود. و همه ی ما گاهی از همسرمان شکایت و غرولندهایی می شنویم. اما اگر این ایراد گرفتن ها و بهانه جویی ها همیشگی شدند چطور؟ زندگی کردن با همسری که ظاهرا همیشه چیزی برای ایراد گرفتن پیدا می کند خیلی سخت و دردناک است. شما باید بخاطر سلامت روحی و هیجانی تان، راههایی برای غلبه بر چنین شرایطی پیدا کنید. واکنش های تان را هوشمندانه انتخاب کنید معمول ترین واکنش نسبت به انتقاد و بهانه جویی بین همسران، جنگ و دعوا و جر و بحث است. جر و بحث کردن باعث می شود شرایط ناخوشایند ایراد گیری ها تداوم پیدا کند و وارد حاشیه های بیخود هم بشوید. به هر حال چنین واکنش هایی فقط باعث تشدید تنش و ادمه پیدا کردن آن بین شما و همسرتان خواهند شد. بهترین واکنش این است که هیچ واکنشی نشان ندهید! یعنی ظاهرا به همسرتان گوش بدهید اما همزمان خونسردی خود را حفظ کنید و نقد و ایراد جویی او را بررسی نکنید. البته منظور این نیست که کاملا ساکت بمانید و احتمالا خشم همسرتان را برانگیخته کنید. مثلا او می گوید:تو خانه را خوب تمیز و مرتب نمی کنی. شما بگویید:ممکن است حق با تو باشد. او می گوید:تو باید یک اتومبیل جدید بخری. شما بگویید:روی این موضوع فکر می کنم. او می گوید:آرزو داشتم تو بیشتر شبیه پدرم/ مادرم بودی. شما بگویید:من مقایسه کردن دوست ندارم

از احساسی که در این لحظه در شما برانگیخته شده، قدمی به عقب بر دارید

البته کار سختی است که احساسات تند برانگیخته شده را نادیده بگیرید، مخصوصا اگر منفی هم باشند. اما واکنش نشان دادن و حرف زدن طبق آزاری که دیده‌اید، احتمالا فقط باعث می‌‌شود هر دوی شما درگیر لحظات دردناکی شوید و نتوانید کمکی به همدیگر بکنید.

در مورد انتقادهای همسرتان، بی طرفانه فکر کنید

در موضوع دفاع قرار گرفتن و شروع مبارزه‌های کلامی، چالش‌های جدیدی ایجاد می‌کند. اول ببینید نقدی که بر شما وارد شده اصلا درست است یا نه، با خودتان روراست باشید و شرایط را ارزیابی کنید. از خودتان بپرسید آیا ممکن است تعمدا کاری کرده باشید که همسرتان را آزرده کرده یا این احساس را به او داده که مورد بی‌احترامی شما قرار گرفته؟

برای خودتان حد و حدود تعیین کنید

اگر همه چیز را بررسی کردید و علتی برای رفتار بد همسرتان پیدا نکردید، باید از جانب خودتان کاری بکنید. همسر شما وظیفه دارد با شما با احترام و توجه رفتار کند. تعیین کردن حد و حدودهای فردی که سالم و درست هستند درست مانند ساختن حصاری محکم در اطراف خانه‌تان است که از داشته‌های با ارزش‌تان محافظت می‌کند. بخشی از مراقبت فردی این است که به هیچکس اجازه ندهید به اعتماد بنفس شما لطمه بزند و این درست همان جایی است که مسئله‌ی حد و حدودهای فردی مطرح می‌شود.

حد و حدود مشخص کردن به این معنی نیست که دیگران را از زندگی خود خارج کنید. بلکه فقط باید مشخص کنید اجازه‌ی چه رفتارهایی از دیگران را نسبت به خود می‌دهید تا آسیب نبینید. اگر نسبت به حصاری که دور خود کشیده‌اید وفادار و جدی باشید، هر دوی شما یاد می‌گیرید که راه سالم‌تری را برای زندگی برگزینید.

حدود شخصی‌تان را چگونه اعلام کنید؟

تعیین حد و حدود به طور شفاف کار سختی می‌تواند باشد اما با تمرین کردن می‌توانید آن را به خوبی یاد بگیرید

. جملات‌تان با «من» شروع شود تا تمرکز روی خود شما باقی بماند و اینگونه جلوه نکند که شما طرف مقابل را متهم می‌کنید.

. تُن صدا و لحن‌تان ملایم باشد، اگر داد و فریاد کنید، همسرتان فقط صدای هیجان شما را خواهد شنید و به چیزی که می‌خواهید نمی‌رسید.

. خوشبین باشید، تعیین حد و حدود فردی ممکن است در ابتدا حس خوبی نداشته باشد اما چیز خوبی برای هر دوی شماست.

. ممکن است همسرتان حرف‌های شما را درک کند یا اینکه با عصبانیت واکنش نشان بدهد. این وظیفه‌ی شما نیست که واکنش او را تعیین کنید، حساس باشید اما جدی و محکم بمانید

تجربه شما

هرچی بیشتر به سلیقه همسرت بری از خودت دورتر میشی. خودت باش. ایشون هرقدری هم بهش گوش بدی ویژگی ایرادگیری رو داره پس در شرایط جدید هم باز ایراد خواهد گرفت. بنظرم سعی نکن راضی اش کنی و خودت باش . ایشون باید برای حساسیت و احترام نگذاشتن به مرزها  خودش رو خودش کار کنه یا بره پیش روانشناس احتمالا خودش هم اذیته در زمینه های زیادی

کلا مردا عادتشونه خانما تحقیر کنن😏😏

همسرتون عزت نفس نداره گویا

عزیزم بهش رونده  اگر خیلی گیر داد توهم ازش ایراد بگیر

عزیزم شما از اول هرچی گفته قبول کردین الان نه نمیشه و یه بار روی شوهرت وایستا بگو این لباس دوست دارم زندگی کن برای خودت و اگر خیلی ازت ایراد گرفت تو هم ازش ایرادبگیر

یه چادر سرت کن راحت شی دیگه

اگه  میتونید چادر بزنید تا این حس رد همسرتون از بین بره . ضمنا خیلی ریز شروع کنید به ایراد گرفتن ازش و یکبار که از ایراد گرفتن شما اعتراض کرد و گفت ایرادتون ناحقه بگو دقیقا مثل ایرادهای بیخود شما

خیلی خوبه که روت حساسه کاشکی شوهر منم اینجوری بود دوستت داره که بهت گیر میده گلم میخواد فقط برای خودش لباسای تنگ بپوشی

باز خوبه حساس نظر میده . من شوهرم هر چی میخرم میگم بهم میاد اصلا نگاه نمیکنه فقط میگه اره . تا حالا یکبار هم نشده نظر بده یا بگه فلان لباست خوبه بهت میاد اونو بپوش

به نظرم که راه حل سکوت شاید جواب نده واقعا کسی که منو میزنه من باید سکوت کنم ؟ ایا با سکوت کار بهتر میشه بهتره کمی منطقی حرف بزنیم