مهارت هایی که یک کودک ۸ ساله نیاز دارد

با عرض سلام و وقت بخیر

من یک دختر ۸ ساله دارم که خیلی دوست دارم در آینده انسان توانمند و شادی باشه و از همین الان تلاش می کنم یک سری مهارت ها را بیاموزه مثل شنا ورزش رقص  آشپزی ولی باز هم دقیق نمی دونم چه مهارت هایی لازمه یاد بگیره تا اولا دخترانه باشه و بعد خیلی دلم می خواد شاد باشه من خودم در دوران کودکی فقط بازی کردم البته اون موقع خیلی خوشحال بودم ولی وقتی بزرگ و بزرگتر می شدم فهمیدم نه دخترانگی لازم رو دارم نه زنانگی لازم رو یاد گرفتم نه اصلا مهارتی دارم و کلا وابسته بار اومدم و همین موضوع باعث شد خیلی عقب بمونم واسه همین بدون افراط در آموزش مهارت ها به کودک و از این کلاس به اون کلاس فرستادن بچه می خوام‌ بدونم چه مهارت هایی واقعا لازمه. ممنون میشم بهم توضیح بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام وقت بخیر

از صحبت هاتون متوجه شدم که مستقل با رآمدن فرزندتان برای شما حائز اهمیت هست خیلی از این بابت خوشحالم که برای توانمند کردن فرزندتان جستجو میکنید و همون طور که خودتون هم عنوان فرمودین مراقب باشید که این اهمیت دادن باعث افراط نشود که نتیجه را تحت شعاع قرار می دهد

اینکه به علایقش توجه کنید کلاس هایی که میره باب میل خود کودک هم باشه بسیار مهم هست
چرا که یاد گرفتن هر مهارتی چه ورزشی چه هنری و .. خودش باعث بالا رفتن اعتماد به نفس در کودک میشه و همین اعتماد به نفس او را مستقل بار می آورد .

قطعا نوع رابطه شما با کودک تان حتی از این مهارت ها هم با اهمیت تر است . رابطه ای که دوست داشتن فرزندتان برای شما بی قید و شرط است
نحوه برخورد شما با اشتباهات او و بسیاری موارد دیگر

اما در مورد یادگیری مهارت های دیگر پیشنهاد من آموزش مهارت هایی مثل بالا بردن توانایی تصمیم گیری در کودک ،‌حل مسئله که بسیار کودکان را در حل موضوعاتی که برایشان پیش می آید توانا می کند ،‌مهارت تفکر خلاق به کودک کمک میکند که از قدرت خلاقیت خود در زندگی استفاده کند هر جا مشکلی پیش میاد یا برای رسیدن به هدفش به مانعی بر میخورد میتواند به خودش کمک کند .
تفکر نقاد که به جای مقاومت در برابر تغییر یا در برابر نقد سازنده ،‌خودش را ارتقا بدهد و تشخیص بده که کدام نقد بجاست و کدام نا بجا
توانایی برقراری روابط بین فردی ،‌خودآگاهی که این خودش از جمله مهارت های بسیار موثر برای کودکان هست که به نقاط ضعف و قوت شون پی ببرند خودشون رو دوست داشته باشن نیاز هاشون رو بدانند .همدلی با دیگران و یادگیری مهارتهایی برای برخورد با رویدادهای استرس زا و پر تنش زندگی .
یاگرفتن این موضوعات  باعث میشه که از کودکی ذهن آنها پویا باشد کپینگ های مناسب را یاد بگیرند و در وجود آنها نهادینه شود .

این کلاس ها با  عنوان مهارت های زندگی  هم در مراکز آموزشی و هم از طریق کتاب های مناسبی که در بازار هست می توانید استفاده کنید .