سلام

سیکل ۳۲ روزه دارم و روز۱۵ رفتم سونو دو فولیکول ۱۵ و ۱۷ داشتم قرار شد ۲ روز بعدش ۱ آمپول hcg بزنم ۳۶ ساعت بعد از تزریق دوباره رفتم سونو.فولیکول ها به سایز ۱۸ و ۲۲ شده بودن اما با اینکه دقیقا ۵۰ ساعت بعد از تزریق سونو کرده بودم هنوز آزاد نشده بودن.همون روز (روز۱۸ سیکل) رفتم پیش دکترم تعجب کرده بود و این بار ۲ تا آمپول hcg  ۵۰۰۰  داد و همون شب همزمان زدم آمپولارو.الان روز ۲۳ سیکل هستم.

ممکنه باز هم آزاد نشده باشن؟

آخه مگه این آمپول باعث آزادسازی نمیشه؟!پس چرا نشده بود!؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

در خیلی از موارد فولیکول ازاد میشود ولی از نظر ژنتیکی محتوی خوبی برای بارور سازی ندارد..باید در سیکلها متفاوت صبر کنید تا در نهایت فولیکول مناسب ازاد شود