چطوری عصبانیتم رو کنار بگذارم؟

سلام خسته نباشید

من ضعف اعصاب دارم و اصلا کارهام دست خودم نیست وقتی که عصبانی بشم

برای مثال من خودم خیلی درس خوان هستم به من به اندازه کافی توجه میشه ولی نه به اندازه بقیه اعضای خانواده

بخاطر همین سر همین موضوع بشدت عصبانی شدم و گریه کردم

دیدم کار با گریه درست نمیشه ، هر چی دم دستم بود پرت کردم

به خود زنیَم حتی رسیده کارم

چند بار وسط گوشیم ضربه زدم از شدت عصبانیت

میشه راهنمایی کنید چیکار کنم تا درست بشم؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
گفتيد توجه ايي كه ميگيريد در حد بقيه اعضا خانواده نيست چقدر به بقيه توجه ميشود كه به شما نميشود چه چيزي باعث شده اين احساس را داشته باشيد
و وقتي متوجه ميشويد توجه كمتري دريافت كرده ايد چه فكري از ذهنتان ميگذرد و احساسي كه ان لحظه تجربه ميكنيد چيست (غم ،خشم،نفرت يا...) اين ها موارد است كه لازمه بررسي دقيق تري صورت بگيره
اينكه شما به واكنش ها و هيجانات خود اگاه هستيد خيلي اهميت داره و با توجه به موقعيت دست به رفتارهاي ميزنيد تا ديگران را خلع سلاح كنيد و به خواسته خود برسيد و از اين روش ان توجه كه خواهانش هستيد را بگيريد .
دوست عزيز با توجه به شدت واكنش ها و اينكه متاسفانه دست به خود زني هايي زده ايد لازمه حتما از مشاور فردي و در كنار ان از دارو درماني كمك بگيريد .