آزمایش سل فری رو انجام بدم؟

سلام خسته نباشید 26 سالم هست و باردارم آزمایش و سونوی غربالگری اول هیچ مشکلی نبود به خواست خودم آزمایش غربالگری دوم رو هم انجام دادن که ریسک سندروم داون و باز بودن ستون فقرات داشت دکتر فرستاد سونوی آنومالی توی سونو گفتن هیچ مشکلی نیست ستون فقرات و مغز مشکل نداره ولی من خیلی نگرانم به نظر شما آزمایش سل فری رو انجام بدم؟ طبق سونوی غربالگری اول باید 17 هفته باشم ولی سونوی غربالگری دوم 18 هفته زد

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دیگر برای سل فری دیر است چون دو هفته طول می کشد تا جوابش حاضر شود .

سونوی انومالی را انجام دهید .