تب کردن و از حال رفتن کودک

سلام. حدودا یک هفته قبل خواهر همسرم که بیماری ام اس داره بچه دو ماهه من رو بوسید فرداش بچم تب کرد و بعد از ظهرش تقریبا از حال رفت دکتر که بردیم استامینیفون و زینک سولفات داد الان خیلی استرس دارم و میترسم چون خوند م جایی که نوشته بود هرپس باعث ضعف سیستم دفاعی میشه یا یکی از عوامل ام اس هرپس هست آیا صحت داره و من چه اقدامی باید انجام بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص و جراح مغز و اعصاب

سلام
ویروس هرپس به خواهر مبتلا به ms چه ربطی داره؟!!
نگران نباشید همه ما در عمرمان مبتلا میشویم فقط در افراد ضعف ایمنی خطرناک است.